Franny geeft een klein dansoptreden tijdens de Hollandse avond in Utopia 2

Franny geeft een klein dansoptreden tijdens de Hollandse avond in Utopia 2

De Hollandse Avond is in volle gang. Zo treden er verschillende artiesten op en wordt er hardop meegezongen. Ook met de verkoop lijkt het goed te gaan, de jassen van Merel worden verkocht en er worden veel pollies gemaakt. Wat later staat Franny zenuwachtig op het podium om haar moderne dans uit te voeren. Na haar dansoptreden beginnen de bezoekers te klappen en Franny is blij dat het goed gegaan is. Je was echt goed geconcentreerd zegt Hiske haar. Hoe zal de rest van de avond verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *