Merel wil presentatrice worden en mag namens Shownieuws wat interviews afnemen

Merel wil presentatrice worden en mag namens Shownieuws wat interviews afnemen

Naast alle bezoekers en de artiesten die afgelopen avond tijdens de Hollandse avond betreden is ook Shownieuws aanwezig. Ze houden een interview met Merel, waarin Merel trots laat weten dat het al een lange tijd haar droom is om presentatrice te worden van Shownieuws. Nu Shownieuws dit gehoord heeft, besluit de verslaggever de microfoon te overhandigen aan Merel. Merel stapt vervolgens in haar rol als presentatrice en ze gaat haar mede bewoners langs om een kort interview te houden. Vervolgens geeft ze met pijn in haar hart de microfoon weer terug. Zie jij Merel als presentatrice?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 17:01

    Nou niet echt ze zal nog een hoop moeten leren, maar madame de poederdoos denkt al dat iedereen op haar zit te wachten, zal ze toch eerst haar mentaliteit eens moeten gaan veranderen, met haar kapsones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *