Alexandra en Mylène zijn niet blij van Mariska haar inzet tijdens de Hollandse avond

Alexandra en Mylène zijn niet blij van Mariska haar inzet tijdens de Hollandse avond

Mylène en Alexandra zijn niet blij met de inzet van Mariska tijdens dit evenement. Gerrit hoort afgelopen avond dit gesprek en voegt zich erbij. Ik wil even één ding zeggen, Hiske heeft er vanavond wel echt helemaal alleen voor gestaan hè. Merel heeft ook niet veel gedaan zegt hij. Laat dat heel duidelijk zijn benadrukt hij. Mylène reageert bevestigend. Maar luister, His is toch altijd degene die keihard loopt te werken? eindigt Alexandra. Gaan Alexandra en Mylène Mariska er nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *