Bjorn vindt Rolf hypocriet

Bjorn vindt Rolf hypocriet

Bjorn ergert zich al weken aan mede bewoner Rolf. Niemand lijkt Rolf te snappen, maar na een goed gesprek snapt Rob hem een stuk beter en besluit hier met Bjorn over te praten. Dit doen de twee in bed net na de voute party.

Rolf is er pas anderhalve maand en kun je nagaan hoe vaak hij nu al tegen de lamp is gelopen. Hij liegt alles bij elkaar zegt een geïrriteerde Bjorn. Als je dat met opzet doet, ben je echt een pannenkoek voegt hij eraan toe. Ook Stefanie is erbij komen zitten, ze hebben het over het gesprek tussen Bjorn en Rolf waarin Rolf beweerde dat hij een leadzanger is geweest. Hoewel Rolf het maar als grapje bedoelde, heeft het meer teweeg gebracht dan hij hoopte. Bjorn heeft het er namelijk nog steeds over en noemt hem een leugenaar. Volgens Stefanie heeft Bjorn hem zelf uit proberen te lokken. Ik ken jou langer dan vandaag. Je hebt hem uit zitten dagen tot hij zei wat jij wilde horen. Bjorn ontkent het en zegt dat hij graag alles wil geloven, maar dat Rolf iedere keer met zes verschillende verhalen aan komt. Ook Rob neemt het op voor Rolf. Volgens hem heeft Rolf een bewijs drang en Stefanie vult Rob aan. Je heb het zelf ook gehad, of eigenlijk heb je het nog steeds. Rob legt uit aan Bjorn dat hij eerder die dag met Rolf had gezeten om te vragen naar zijn leugens. Hij had door dat je hem aan het testen was dus toen heeft hij expres een leugen vertelt zegt Rob. Volgens Rob en Stefanie heeft Bjorn een enorme hekel aan hem. Maar dat is helemaal niet waar aldus Bjorn. Als ze hem dan vragen om één positief ding te noemen over Rolf weet hij er geen één.

Een nieuwe dag is begonnen en er zijn alweer wat irritaties in Utopia. Ivan zit alweer in het kantoor en Bjorn komt even bij hem klagen. Bjorn klaagt namelijk over Rolf omdat Rolf Bjorn had beschuldigd dat hij een anti Rolf zou zijn en dat Bjorn een hekel aan hem zou hebben. Bjorn vertelt dat dat helemaal niet zo is maar hij ergert zich wel aan de kok. Ik vind hem vooral hypocriet. Er is natuurlijk flink wat alcohol genuttigd en daarom worden er op zo’n moment dingen gezegd die je achteraf liever niet had willen zeggen. Ivan hoort Bjorns verhaal aan, maar lijkt er niet zo veel zin in te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. SANNIE at 16:08

  Helemaal off-topic: eindelijk weer een gladgeschoren Bjorn, nu de rest nog…het neanderthaler seizoen is nu toch hopelijk weer voorbij.

 2. Mjo at 11:34

  In de tijden dat Bjorn zo tegengewerkt werd had ik best compassie met Bjorn. Maar wat heb ik mij vergist in die gozer. Wat een loser is dat zeg.

  Bjorn, als er 1 iemand hypocriet is, ben jij het wel. Dus je moet nodig iets van een ander zeggen. Zeker jouw moeilijke tijd vergeten. Jammer hoor, ik zou denken dat je dan anders op Rolf zou reageren. Ondanks dat Rolf nou ook niet echt verstandig bezig was/is, zou je iets meer begrip kunnen opbrengen (door je eigen, eerdere situatie) en met hem praten over hoe je over hem denkt, i.p.v. dit achterbakse gedoe.

  Maar ja, niet alleen Bjorn, kletst achter iemands rug, wie doet dat nou niet in Utopia. Dus niet nieuws aan de horizon.

 3. Ann at 11:06

  Bjorn vind rolf hypocriet? Jee bjorn dat ben jezelf.. Je ben jaloers.. Maar nu komt het weer uit, wie vroeger veel gepest is, worden zelf de grootste pestkopoen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *