Rolf wil snel naar huis…

Rolf wil snel naar huis…

Tijdens het familiebezoek van Rolf heeft Rolf ook nog met zijn vriendin gesproken. Al snel wordt duidelijk dat hij er helemaal klaar met Utopia is.

De twee lopen samen hand in hand en Rolf zegt ik wil met je mee naar huis. Ik ben er klaar mee hier, echt klaar mee. Nee zegt zijn vriendin, maar Rolf zegt jawel. De twee geven elkaar een kus en de vriendin van Rolf zegt dat ze speciaal geen hakken aangedaan heeft. Anders ben ik groter! Rolf zucht en vraagt hoe het gaat. Goed antwoordt ze en Rolf vraagt of ze hem nog mist. Ja antwoordt de vriendin, de eerste dagen waren raar. Zit het nog steeds goed vraagt Rolf wat onzeker. Ja antwoordt de vriendin en geeft hem een kus. Maar je moet wel wat liever zijn. Ga ik doen schat, echt waar antwoordt Rolf. Schrijf het dan ook gewoon. Dat stond er ook in aldus de vriendin, heel vaak. Het is trouwens wel moeilijk wat je moet schrijven. Ik ben weer snel terug fluistert Rolf. Denk je vraagt de vriendin zich af. Ja antwoordt Rolf, anders zorg ik daar wel voor. Ik dacht de vorige keer dat je ook naar huis komt gaat de vriendin verder, maar toen kwam je ook niet. Ik zorg er wel voor benadrukt hij nog maar een keer. Waarom vraagt ze zich af. Gewoon antwoordt Rolf, ik wil bij jou zijn, mijn werk huisje alles. Ik wil terug, het is klaar! Schatje ik wil gewoon bij jou zijn! Ik wil met je kunnen knuffelen, dat mis ik gewoon! En daar wordt je echt gewoon gek van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 20:18

  Rolf,niet naar huis dan heeft Cees gewonnen en ben jij zwakste schakel.Door jouw Rolf ,zit die Cees nog in Utopia,die man heeft een grote mond dat nergens op slaat.Cees, loopt jouw gewoon te pesten en pest gedraag wordt nooit goed gepraat.

  • Yvon at 23:26

   Helemaal mee eens ,Hortence maar ze maken het Rolf wel erg moeilijk,ze zijn blijkbaar allemaal hun eigen tijd vergeten.
   Is kijken wat opa Cees nu gaat doen,misselijk pestkop

   • Mjo at 07:39

    Ik ben het wel met jullie eens, beste Hortence en Yvon.

    Als Rolf weggaat hebben die pestkoppen en zeker Cees idd hun zin. Maar van de andere kant moet Rolf niet afwachten dat ze hem wegstemmen. Dat plezier moet Rolf hun (Cees) niet gunnen.

    Rolf moet echt zijn levensverhaal en zeker over zijn jeugd (wat elders op deze site beschreven staat) gaan vertellen. Dat had hij eigenlijk al veel eerder moeten doen.

    Maar toch denk ik dat Rolf, hun beter voor kan zijn en de eer aan zich zelf houden. Maar dat moet hij wel een zeer sterk verhaal hebben en vertellen, waarom hij weggaat, de ware rede dus. Inclusief een flinke sneer geven aan alle betrokkene die hem tot deze stap hebben doen besluiten.

    • anneke g at 12:09

     Waarom altijd weer die Cees die het doet , de andere zijn ook niet gek die zien ook wel wat hij heeft belooft en niet gedaan heeft . Kijk maar naar het koken als jij bijna een hele zout bus leeg gooit in je piepers en de eerste keer al het eten niet smaakt ,een goede kok moet ten alle tijden kunnen koken ook restjes ,juist met restjes kan je je creatief koken .
     En laat voorop stellen ik ben ECHT GEEN CEES FAN maar om overal Cees de schuld te geven vind ik wel erg ver gaan.
     Hij heeft hem erin gelaten hij wist hoe Cees was of hij moest hem erin laten van de redactie van UTOPIA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *