Het centraal van 27 sept. over de markt

Het centraal van 27 sept. over de markt

Na een drukke markt is het tijd om even de balans op te maken en de dag verder te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van het centraal van 27 september.

Opening centraal
Als iedereen klaar zit op de banken wordt er vertelt hoe de dag ervaren is. En al snel blijkt dat iedereen het een geslaagde dag vindt. Het was gigantisch druk, iedereen is moe, maar alles is goed verlopen. Volgens Nicole waren er vanuit de bezoekers ook geen klachten. Ook Rowena blikt terug op een geslaagde dag. Ze vond het  ondanks alle waarschuwingen meevallen qua drukte. Ze is er wel achter gekomen dat haar tennisclinic niets is voor een volgende keer om tijdens de markt te doen. Ook Rolf vertelt dat hij vandaag zijn ogen uitgekeken heeft naar alle mensen die voorbij kwamen. Ook geeft hij een compliment aan Mark voor zijn harde arbeid.

Merchandise
Nicole vertelt dat er veel shirts zijn verkocht, maar er was wel vraag naar meer verschillende dingen. Dus de volgende keer moeten ze eerder aan de voorbereidingen beginnen. De inwoners willen ook ingaan op het verzoek om unisex kleding te maken. Leuk om als cadeau weg te geven.

De cijfers
De bewoners besluiten het centraal kort te houden en gaan over op de cijfers. Volgens Ivan is het een hele goede markt geweest en tot de allerbeste ooit gerekend kan worden. Ook maakt hij bekend wanneer de volgende Utopia markt is en dat is op 25 oktober. Dan is de financiële man aan het woord Mark. Hij vertelt per “tak” van de BV wat de behaalde cijfers zijn.

Knippen en kleding van Gina: € 350,-

Foto’s Naomi: € 420,-

Rondleidingen € 1,184,-

Merchandise: € 1.500,-

Baas Beach: € 1.625,-

De bar: € 1.474,-

Le Luifel: € 2.364,-

Wat dus neer komt op een totale omzet van 15.552 euro! Dat is al inclusief de huur die de standhouders moeten betalen, een top bedrag dus! Het centraal wordt erg positief afgesloten. Tijd om even te relaxen na hard werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. gea at 04:40

    Nu kunnen ze weer wc papier kopen want Cees zijn oproep heeft weinig geholpen, niemand had wc papier bij zich . Dat is toch het eerste waar je naar kijkt als je ‘visite’krijgt of je genoeg hebt.

  2. anneke g at 22:54

    Ze hebben nu 15.552,00 euro verdiend hoeveel geld zit er nu totaal in de pot .
    Voor dat geld kan je toch wel eens lekker eten al is het maar 1 keer .
    En net wat gea schrijft waar blijft het geld wat ze hebben ,en gaat het eerlijk verdeeld in de b.v. of de gouden pot of verdeeld onder de bewoners je zal het nooit weten , alleen als de dames er nog mooier bij lopen dan weet je dat ze geld hebben gehad, ik zal het geld uitgeven aan een keer lekker eten in plaats van kleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *