Rowena heeft het even zwaar

Rowena heeft het even zwaar

Eerder schreven we er al over, Rowena heeft het zo nu en dan zwaar. En dit was vandaag ook het geval, ze kampt met enorme heimwee en besprak dit met Gabriëlle.

Want na twee weken Utopia heeft ze het zwaar zo vertelt ze tegen haar mede bewoner. Ik word ’s nachts wakker met heimwee en nu de maat vol is wil ik heel graag mijn familie zien maar vooral mijn vriendje. Ook vertelt Rowena dat ze haar familiebezoek eerder heeft aangevraagd dan de bedoeling was namelijk 24 oktober. Het onderwerp van gesprek is ter sprake gekomen omdat Gabriëlle de nieuweling interviewt voor haar Glossy. Mijn vader wordt 24 oktober 70 jaar en ik ging eergisteren heel slecht naar bed door mijn heimwee legt ze verder uit. Ik werd helemaal f*cked up wakker en toen dacht ik 24 oktober ga ik niet eens halen! Het moet gewoon eerder! Ze legt uit dat ze het bezoek nodig heeft voor bevestiging. Vooral van haar vriendje Barry. Ik heb het gevoel dat ik een boost nodig heb sluit ze het onderwerp af. Hopelijk heeft Rowena haar hart kunnen luchten bij Gabriëlle en kan ze er nu weer even tegenaan tot haar familie komt…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *