Cees heeft weer volop kritiek

Cees heeft weer volop kritiek

Ondanks het feit dat de bewoners een top omzet met de markt gedraaid hebben is Cees niet blij. Want hij had vanmorgen alweer volop kritiek. Want de loods was in de ogen van Cees weer een puinhoop.

Zo ziet hij nog koffiebonen staan die bedoeld waren om tijdens de markt te verkopen. En hij baalt dan ook als een stekker dat deze nog in hun verpakking zitten, er is namelijk helemaal niets verkocht! Ondertussen ruimt hij de puinhoop in de keuken nog maar eens op. Bas die net wakker is en aan kwam lopen mag zijn klaagzang ook even aanhoren. Cees zegt sarcastisch tegen bas dat ze een nieuw project koffiebonen hebben… Helemaal uitverkocht, daar staan de lege dozen… Bas ziet dat Cees het niet serieus bedoeld en Cees legt het verder uit. Ze hebben de koffiebonen nog geeneens uitgepakt. Bas gaat er verder niet echt op in en vraagt een vuurtje om zijn eerste peukie van vandaag te nuttigen.

Vervolgens komt Ivan bij Cees staan, hij heeft de koeien net verzorgd en maakt een praatje met Cees. Cees wenst hem een goede morgen en begint al snel weer over de koffiebonen. Alle koffie is uitverkocht hè, gisteren voegt hij eraan toe. Ivan reageert eerst opgewekt. Maar dan komt Cees met deel twee van de grap. Nee, joh! De koffie heeft er geeneens gestaan, de dozen staan nog daar vervolgd Cees. Ivan reageert niet echt. Vervolgens besluit Cees de vaatwasser maar uit te ruimen. Mark pakt ondertussen een lekker bakkie koffie en Cees begint over het volgende probleem. Glazen die niet schoon uit de vaatwasser komen. Mark hoort het aan maar laat het er verder bij. Goedemorgen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. gea at 14:44

  Als Cees die koffie zo graag wilde verkopen had hij ook kunnenkijken bij de merchendise of het erbij stond hij heeft heus niet alleen maar rondleidingen gegeven. Volgens mij had ook niemand gehoor gegeven aan zijn oproep voor wc papier.

  • Yvon at 22:44

   Het is gewoon een belachelijke man gea,die genoegen schept in ruzies mensen vernederen en altijd gelijk te willen hebben.
   Hij moet wel een acteur zijn zo maf kun je toch niet zijn????
   Daar hou je het als normaal mens nog geen halve dag mee uit!!ik niet,ik vind het een knappe groep,dat ze nog niet ontploft is!!!

 2. Toet at 14:06

  Wat is het eigenlijk heerlijk als je zo naïef bent als onze Ann.De wereld staat in de fik Ons heerlijk Nederland is verdwenen.Er komt een bak ellende hierna toe die zijn weerga niet kan.En onze Ann heeft het over een koffieboon.Nee echt ik ben jaloers.

 3. Ann at 11:14

  Cees cees.. Wat ben jij toch een….. Nooit wat goed… Nooit iets positiefs, behalve als het in jou straatje komt.. Jij wilde die koffiebonen verkopen, waarom heb jij die niet uitgepakt en in een kraampje gezet, nee cees, dat doe je niet, jij wacht af of een ander het doet… Ik de k dat jij zoooo vrolijk door het leven gaat, en zooo gelukkig, nee is niet gelukt in je leven, en nu probeer je het op deze manier… Bravo voor degene die het met jou volhou om ook vrolijk, gelukkig te zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *