Gina en Gabriëlle over de nominaties

Gina en Gabriëlle over de nominaties

De nominaties vinden binnenkort weer plaats en ondanks dat het gisteren tijdens de Utopia markt erg druk was spraken Gina en Gabriëlle over de spannende tijd die komen gaat. We gaan dus nog even terug om daar over te schrijven.

Buiten spreken de twee dames en Gina begint het gesprek. Ze vertelt dat ze stemmen verwacht en misschien zelfs op de schopstoel terecht zal komen. Ze heeft het vermoeden dat ze van drie personen stemmen zal krijgen. Volgens Gabriëlle komt dat omdat Gina samen met Mark al enkele weken een soort van eigen wereld heeft. Volgens Gina is het dat niet, iedereen zit in een eigen wereld. Stefanie is ook bij Rob en Naomi gaat pas een maand goed om met de groep, daarvoor lag ze in bed of was ze bij Gio. Gabriëlle antwoordt dat dat klopt maar daar heeft ze genoeg waarschuwingen voor gehad. Jullie verhaal “Mark & Gina” heeft invloed op de groep, jij en Mark waren onrustig met best veel ruzie voegt ze eraan toe. Het is verwarrend en jullie verhaal is ook ons verhaal. Jullie slapen samen, jullie bespreken dingen samen, jullie doen echt alles samen, alles.  Daarom gaan jullie ook stemmen krijgen. En als ze jou een stem geven moeten ze het ook bij Mark doen. Maar als je weg moet kun je wel met opgeheven hoofd gaan aldus Gabriëlle. Je hebt hard gewerkt maar weet waar de stemmen vandaan komen. Ik wil niet naar huis antwoordt Gina en begint te huilen. Gabriëlle denkt dat er wel een manier is om te voorkomen dat ze stemmen krijgt, dat is praten. In dit geval met Rob en Stefanie want daar denkt Gina stemmen van te krijgen. Gina zegt dat ze het oneerlijk vind, ik heb twee maanden gewerkt maar waarvoor? De rest is aan het lanterfanteren of werkt maar drie uur per week. Hoe kan je iemand afstraffen die wel hard werkt? Het is gewoon oneerlijk. Ik had ook niet verwacht om op de schopstoel terecht te komen. Ik werk hard, ik ben altijd vrolijk, je kan me overal voor vragen, ik help je, ik ben super gezellig. Hoe kan ik op de bank komen? Volgens Gabriëlle zijn er altijd mensen die soms zoeken naar redenen om een andere een stem te geven… Daarna gaan de twee richting de loods, ze hadden het namelijk koud… Zal Gina gevaar lopen? Ze lijkt ook niet meer zo populair te zijn…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:17

    Alleen de mensen die live kijken weten wie er hard werken ,dus ik weet niet hoe Gina het doet.
    Je ziet Gina bijna nooit en als je haar ziet is het alleen als er vergadering is en dan kijkt ze nooit blij.
    Ik vind trouwens dat er alleen maar ruzie en roddel en achter de computer gezien wordt en nooit hoe Wim met meubels bezig is

  2. MariaBora at 11:33

    er zijn er misschien maar 4 of 5 die echt hard werken, 1 van hen is Wim. de rest heeft het te druk met feesten en uitslapen of een beetje hangen wat ook erg populair is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *