Bewoners over Utopia 2016

Bewoners over Utopia 2016

Hoewel de bewoners nog niets vernomen hebben over het feit dat Utopia 2016 doorgaat speculeren ze er wel over…

Buiten in het weiland zijn Ivan, Naomi, Mark, Benjamin en Bas aan het “vergaderen”. Het groepje heeft het over de toekomst van Utopia en vragen zich af of Utopia in 2016 ook doorgaat. Hoe zal dat zijn? En misschien belangrijker op welke manier? Ivan ziet het al helemaal voor zich, Utopia elders voortzetten. De rest denkt dat er met minder zorgen meer onderlingen problemen kunnen ontstaan. Of wat als het op Ibiza zal zijn? Zo passeren er nog wel meer gekke scenario’s over een vervolg. Voor de bewoners is het nog giswerk, wellicht krijgen ze het binnenkort te horen? Vorig jaar was het in september… Na wat fantaseren over Utopia 2016 denkt het groepje dat ze zich nog beter kunnen focussen op nu.

Met al de dieren die er nu zijn moet er natuurlijk wel het een en ander aangepast worden. Ivan wil een trap gaan maken in de stal, zodat het voer op een andere verdieping kan liggen. Ook wil hij zand neerleggen bij de stal om het aanzicht wat aantrekkelijker te maken. En er moeten andere dierenverblijven worden bijgemaakt. Na deze plannen gaan Mark en Ivan meteen aan de slag met planken hout en een zaagmachine. Het lijkt erop dat Bas zijn droom over een dierenrijk Utopia toch werkelijkheid gaat worden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *