Bas en Cees over de nominaties

Bas en Cees over de nominaties

Aangezien de nominaties binnenkort weer plaats zullen vinden wordt er weer volop over gesproken. Dit keer hebben Bas en Cees het er ook over.

Bij het rokersbankje praten de twee ook nog over iets anders, het schoonmaken. Zo vindt Bas dat Cees nog steeds het hoofd van de samenleving moet worden. Jij moet er mensen op aanspreken. Jij bent ook de enige die ehmm… Cees vult Bas aan, die het ziet? Nee antwoordt Bas die zich er bezig mee wilt houden. Cees is het daar volledig mee eens, en al snel komt er geklaag over de taken. Vooral Rowena, onze nieuweling met alle respect die het prachtig vindt om de ster uit te hangen. Maar verder doet ze niet zo heel veel… Zal Cees tijdens de nominaties op haar stemmen? Waar hij niet op gaat stemmen wordt wel duidelijk. Stefanie wordt het in ieder geval niet vertelt hij aan Bas. Maar ook Benjamin lijkt veilig te zijn. Volgens Cees en Bas drinkt Stefanie ook stukke minder en is ze actiever geworden. En ik kan zo om en met haar lachen voegt Bas eraan toe. Benjamin komt ook bij het tweetal zitten en Bas zegt dat hij denkt dat het vooral lastig is voor diegene die naast Rolf op de bank terecht komen. Want de nieuweling gaat bijna nooit weg… Zal Bas gelijk krijgen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:08

  Gisterenavond weg gezapt. Kan Cees niet meer voor m’n ogen zien. Elke keer als hij in beeld komt, is het, het zelfde liedje. Gezeur, geklaag, geklets en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dat ben ik helemaal zat. Hij verpest niet alleen de sfeer in de Utopia loods, maar ook mijn avond.

  Op NPO1 even na LuckyTV bij DWDD gekeken, daar viel tenminste nog iets te lachen.

 2. tintje at 10:47

  Die twee, daar wordt ik niet oed van, cees kan ik vreten, met zijn betweterij en bas huicheld mee met cees, want hij is de enige die nog nooit wat had tegen cees en ja dan ben je goed in cees zijn straatje, want sprekk hem niet tegen, jongen wat krijg je dan wat over je heen, je moet respect hebben voor (hem)ouderen enz.
  Zelf doet bas ook niks anders dn geniepigheid en schoonmaak ho maar, dat weet hij ook niet wat dat is. Cees doet of hij opperhoofd is van de schoonmaak, maar zelf is hij ook onhygienisch.

 3. anneke at 17:59

  Zal me niks verbazen als Cees 2 stemmen aan Rolf geeft en Rowena 1 stem.
  Cees krijgt ook stemmen dus dames die hem niet mogen en mogen stemmen geef 1 stem en dat zijn er zo te lezen genoeg om hem op de bank te zetten.
  Wie erop de bank komen zijn Rolf Cees Rowena en ik denk nog een maar die weet ik nog niet , maar volgens mij komen er 4 der op te zitten 1 met een hoog aantal en 3 met een gelijk aantal stemmen ( dit denk ik)

 4. gea at 17:04

  Cees heeft altijd wel wat aan te merken op het schoonmaken dat bepaalde mensen niks doen in het huis, maar ik heb Bas ook nog nooit wat zien doen maar daar zegt Cees niks van want Bas is nog de enige die niet tegen Cees ingaat maar lekker met hem meehuigelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *