Binnenkort een super lockdown?

Binnenkort een super lockdown?

We gaan nog even terug naar gisterenavond, Rob en Ivan hadden een gesprek over de toekomst van Utopia. De heren zien graag een lockdown terug komen, maar dan op een andere manier….

Ivan denkt veel na over de toekomst en het doel van Utopia en besprak dit met Rob. De twee mannen denken te weten dat de groep zich te veel op de buitenwereld concentreert, terwijl het ware Utopia binnen de poorten afspeelt. Ivan geeft toe dat die visie een reden was om Rolf in huis te houden toen hij binnen kwam. Juist hij wilde zich van de buitenwereld afsluiten. Maar al snel bleek die intentie verdwenen. Rob vertelt dat hij het heel graag anders wil doen, zo denkt hij aan een super lockdown. Één maand zonder bezoekers, laptops of telefoons alleen maar met elkaar. En niet net zoals de vorige lockdowns waarin de loods op slot ging. Dat was best wel afzien en dit is volgens hem een verrijking. Ik ben benieuwd wat dat teweeg brengt. Of mensen zich ook gelukkiger gaan voelen gaat Rob verder.” Ivan denkt van niet. Iedereen is namelijk erg gefocust op zijn eigen project. Maar ik vind het een hele mooie gedachte voegt hij eraan toe. Volgens Rob is Utopia ook een replica van de buitenwereld omdat geld belangrijk is. Maar nu de kas weer gevuld is na een top markt denk ik dat samenwerking en uitbreiding van het terrein prioriteit heeft… We zijn benieuwd wat de groep hier verder van vindt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Elly at 07:49

  Zou al mooi zijn als de laptops en telefoons verdwijnen. Ik begrijpt ook niet dat de regie dat veel op de livestream uitzendt en idd een Wim, die meubels maakt nooooit ziet….en Gina die de heel Utopia knipt ook niet ziet….echt vakwerk van die 2.

  • anneke at 13:12

   Dat van Wim heb ik al een paar keer geschreven dat je hem nooit in beeld heb, ik denk toch dat dit wel gelezen werdt en dat het wel eens ging gebeuren ( met het in beeld brengen ) van Wim maar nee je ziet 100 keer de niks doeners of de laptppers of het gezeur in de keuken maakt niet uit wie er begint in de keuken.
   Lijkt me wel een keer leuk om he zien hoe Wim werkt ,ze lieten het werken van Ivan en Wilco wel zien Dit verdiend Wim wel om goed in beeld te komen.
   Ik ben wel eens uitgekeken op sommige niks doeners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *