Dag 637: slaaptopia

Dag 637: slaaptopia

Dag 637 is weer begonnen in Utopia! En het gaat er nogal rustig aan toe. Vele bewoners slapen op het gemak uit alsof het weekend is. Benjamin en Gina hebben wel post gehad deze had Naomi gevonden toen ze de koeien verzorgd heeft en besluit ze maar naar de gelukkigen te brengen. Beide zijn natuurlijk erg blij met bericht van het thuisfront en beginnen snel te lezen. Zoals we bij meer postmomenten zien krijgen we er maar weinig van mee. Wel ontvangt Gina iets van haar nichtje wat heel schattig is en zien we Benjamin rustig doornemen met zo nu en dan een lach. We schatten in dat alles dus positief is.

Inmiddels op moment van schrijven 10.45 uur zijn de meeste bewoners wel wakker. Vele nuttigen een ontbijtje en een bakje koffie of thee. Ook zien we verschillende bewoners zich klaar maken voor een kickboks training. Tijd voor actie dus! Dat mag onderhand ook wel op de bijna middag :). Verder zal er vandaag een pony komen en krijgt Ivan bezoek van twee mannen. Zij komen praten over een Utopia academie. Dit gebeurde vorig jaar ook met Nicoline. Verder kunnen we nog melden dat niemand minder dan Prem Radhakishun langs komt in Utopia. Nicole organiseert namelijk een lagerhuis waarbij de bewoners met elkaar in debat gaan over actuele onderwerpen zoals geld, straffen en de vluchtelingencrisis. Gisteren besloot Nicole te bellen met succes dus! Prem heeft wel één voorwaarde: hij wil zelf graag ook een stelling bepalen en dat vind Nicole natuurlijk geen probleem. Waarschijnlijk zal het donderdag gebeuren. We zullen er uiteraard nog verslag over doen!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 00:05

    Een beetje een dubieus mannetje die Prem, als je een jaar geschorst wordt als advocaat. (2006, voor het niet nakomen van zijn administratieve en financiële verplichtingen)
    In het telefoongesprek met Nicole liet hij weten dat hij normaal gesproken niet voor de geboden €200 en een fles rum zijn bed uit komt, ( beetje hoog in de bol?!) maar gelukkig zal SBS 6 hem “onder de tafel” nog wel wat meer euro’s toeschuiven. Of zal hij er van geleerd hebben en het netjes in zijn boekhouding vermelden? 🙂
    Ik vind hem een schreeuwert.

  2. Toet at 13:17

    Oo.Als Prem maar niet gaat zeuren dat zwarte piet racistisch is.Deze vervelende Advocaat kun je maar beter mijden.Grote mond onsympathiek niet aardig.Mocht zelfs niet meer aan de tafel van de wereld draait door zitten.Nou en dat zegt wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *