Vervolg botox behandeling Michael

Vervolg botox behandeling Michael

Michael heeft een tijd geleden een botox behandeling ondergaan. De actie werd niet echt gewaardeerd door de rest van de bewoners en ook de Utopia fans waren er niet echt over te spreken. Inmiddels zijn de meeste frustraties en irritaties daarover verdwenen. Maar ondanks dat zou Michael nog een vervolg behandeling krijgen en dat is afgelopen avond dan ook gebeurd.

Chiel kwam met zijn mobiele botox bar het terrein op en voordat Michael “geholpen” kon worden moest er eerst nog flink gesjouwd worden. De stoel werd in de voormalig tattooshop gezet. Deze keer zijn de lippen en de zogenaamde cheekbones aan de beurt. Maar eerst moet er nog wat papierwerk ingevuld worden door Michael zelf, daarna kan de behandeling beginnen. De naalden en injecties worden gegeven zoals afgesproken. Na de behandeling ziet de lip van Michael er wat gezwollen uit maar dat zakt nog wel weg. Hij hoopt dan ook dat zijn vriend er niet van schrikt. Volgens Chiel valt het wel mee, het is een subtiele verandering. Enfin, Michael mag in principe alles doen als hij alles maar goed schoon houdt. Chiel masseert zijn gezicht nog even en vertelt dat ze over een paar weken terug komen om te kijken of alles nog goed zit. Dan is het weer tijd om de stoel terug de auto in te doen en nadat Chiel iets op de kast van Michael heeft geschreven gaat hij weer weg uit Utopia. Hieronder kun je de behandeling nog eens terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *