Ruud zet zijn joker in om Billy in Utopia te krijgen

Ruud zet zijn joker in om Billy in Utopia te krijgen

Een zonnige dag in Utopia gaat voorbij, en opeens klonk daar de sirene. Ruud heeft namelijk een belangrijke mededeling die hij met de groep wil delen.

Zodra iedereen zit begint Ruud te vertellen. Ik ben voor het eerst sinds ik in Utopia ben echt zenuwachtig. En vertelt vervolgens over het bezoek van Billy. Het heeft mij aan het denken gezet. En haar wil om terug te komen naar Utopia is mij niet in de koude kleren gaan zitten. Na een nacht slapen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het fijn zou vinden om mijn ervaringen te kunnen delen met iemand in Utopia. Ik wil mijn joker inzetten om Billy terug in Utopia te halen. Als tijdelijke zestiende bewoner voegt hij eraan toe. Doordat dit idee een verandering is van originele format, kunnen de bewoners hier niet over stemmen. Kortom er komt een referendum en de keuze ligt bij de mensen thuis. Wel wil Ruud weten of hij de steun heeft van de groep. Die reageren hier allen positief op. Maandag wordt er dus een referendum geopend om Billy terug te krijgen in Utopia. Maar zal het ook gebeuren? Dat is de tweede vraag…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 75    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Bennie at 18:35

    Zal voor de program goed zijn als Billy er in komt zij is van de eerste uur en was erg goed bezig samen met Ruud wisten zij het iets meer te brengen voor Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *