Cemal komt terug naar Nederland door staatsgreep in Turkije

Cemal komt terug naar Nederland door staatsgreep in Turkije

Gisteren is Cemal vertrokken naar Turkije om zijn vader te ontmoeten. Maar aan deze ontmoeting is een abrupt einde gekomen. Gert-Jan riep iedereen bijeen om over de reis van Cemal te vertellen.

Zodra iedereen zit begint Gert-Jan zijn verhaal. Alles gaat goed met Cemal maar hij is wel terug onderweg naar Nederland. Dit vanwege een poging tot staatsgreep in Turkije voegt hij eraan toe. Het ging er gisteravond flink aan toe in Turkije. En daarom heeft Cemal zijn vader helaas niet kunnen zien. De bewoners schrikken zich rot van dit bericht maar zijn erg opgelucht dat Cemal veilig is. Gert-Jan lijkt het er toch wel moeilijk mee te hebben. DIt omdat zijn dochters daar namelijk ook op vakantie zijn. Maar gelukkig heeft hij te horen gekregen dat ze in veiligheid zijn en alles goed met hen is. De bewoners spreken na dit bericht verder met elkaar over de staatsgreep. Ze vinden het ontzettend sneu dat Cemal zijn vader niet heeft kunnen zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Merel at 17:55

    Vind het wel erg vreemd allemaal hoor!! Is hij daar wel geweest in Turkie?? Hoofdstad Instaboel is Ankara en weet niet beter of Cemal ging naar Izmir. Dat is dus Noor en Zuid!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *