Keert oud bewoner Billy weer terug in Utopia?!

Keert oud bewoner Billy weer terug in Utopia?!

Oud bewoner Billy is in Utopia geweest. Ze is met boer John en Anita meegekomen en naar eigen zeggen binnen geslopen. Maar ze had toevallig al wel een zender om. Enfin, ze kwam daar natuurlijk met een rede. En niet zomaar een rede, ze heeft namelijk het plan bedacht om zich weer op te geven voor het realityprogramma. Wel heeft ze daar de toestemming van Ruud om gevraagd. En Ruud heeft toegezegd. Verder biedt ze haar excuses aan ze heeft zich naar eigen zeggen walgelijk gedragen. Volgens Ruud is het allemaal wel goed terwijl ze elkaar knuffelen en er enige tranen vloeien. Billy verzekert dat ze er nu ze toestemming heeft er alles aan gaat doen om weer terug te keren in de mini samenleving van Nederland. Wat later praat Ruud Rowena bij, hij laat weten dat hij het leuk vond om haar weer even te zien. Echter lijkt Ruud toch een beetje van slag te zijn. Hij staarde een tijdje voor zich uit… Zullen we Billy binnenkort weer als vaste bewoner van Utopia zien?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Linda at 19:22

  Ik hoop eerlijk gezegd dat niet alles fake is… Maar t lijkt er verdomd veel op.
  Net zoals toen die tuinman uit t niets de auto van Gio geloof ik aan puin sloeg… Heel debiel was dat. Dus fake fake fake

 2. prins at 16:49

  allemaal nep die zooi daar.
  Billy zogenaamd stiekem op het trein lol
  ja ja daarom had ze al een zender om lol maar ja alles is beetje nep

 3. Druif at 00:34

  Nou dan maar gelijk het hele zooitje terug , Charlotte Wilco , Ivan en alle anderen . Nou ik ben uitgekeken er is geen drol meer aan

 4. Farah at 23:01

  Laatste jaar Utopia ….denk dat ze eind dit jaar definitief stoppen.
  Billy mag alleen terug komen als ze die vreselijke jas van Ruud op de brandstapel gooit .

 5. Jojanneke at 18:48

  Jaaaaaaa leuk!!!!! Beter dan al die bewoners die er nu zitten. Vraag me af of dit lukt/mag omdat Billie zelf is vertrokken en er niet is uit gestemd.
  Kan ze weer gaan schilderen. Bertje ADHDer in het programma is wel nodig.

 6. beetje at 16:32

  Wat een corrupt zootje,ik geloof dat de helft van de utopianen acteurs zijn.
  Daardoor zou ook niet alles eerlijk verlopen zoals menigeen zou denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *