Ruud helemaal van slag na bezoek van oud Utopia bewoner Billy

Ruud helemaal van slag na bezoek van oud Utopia bewoner Billy

Zojuist schreven we over Billy die in Utopia is geweest. Ze is “op bezoek” gekomen in Utopia. Met als rede om Ruud toestemming te vragen of ze zich weer aan mag melden voor het realityprogramma. Ruud stemde toe en toen Billy weer vertrokken was leek hij nogal verrast door deze gebeurtenis. Hij tuurde voor zich uit, enkele bewoners besloten het gesprek met hem aan te knopen toen hij op de bank neer plofte. Ze vragen dan ook nieuwsgierig hoe het met hem gaat. En zijn benieuwd wat Billy allemaal gezegd heeft aangezien niet iedereen de ontmoeting heeft meegekregen. Ruud vertelt dat hij nogal van zijn  à propos is gebracht en kan het gesprek op dit moment niet terughalen. Ook geeft hij aan dat hij even tijd nodig heeft om dit te verwerken, en bedankt de bewoners voor hun medeleven. Denk jij dat Billy terug zal komen in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 65    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Druif at 00:40

    Het begint nu al. Nou ja een caravan heeft hij al. Beetje zielig zulke personen . Ruud was eindelijk weer gelukkig in z’n upje.nu verziekt ze het weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *