Billy wil het sprookje met Ruud voortzetten

Billy wil het sprookje met Ruud voortzetten

Gisteren schreven we al over Billy die na 21 maanden terugkeerde in Utopia. Ze was er maar heel even en vroeg haar ex Ruud of hij het goed vond als ze weer terug naar Utopia zou komen. Dit leek Ruud geen probleem te vinden al was hij er wel verward onder. Maar schuilt er stiekem nog een rede achter een mogelijke terugkeer van Billy? Op show.nl kwamen we namelijk volgend bericht tegen.

Afgelopen jaar strandde de relatie van Ruud en Billy en Billy vertrok toen met haar nieuwe vriend naar Sint-Maarten. Ruud heeft niet goed gereageerd op mijn plotselinge vertrek vertelt Billy. Ik heb hem echt heel veel verdriet gedaan geeft ze vervolgens toe. Ook laat ze weten spijt te hebben na alles wat er gebeurd is. Daarom ging ze gisteren ook naar Utopia. Ik hoop heel erg dat Ruud blij is om mij te zien en dat wij ons sprookje kunnen voortzetten vertelt Billy net voor haar bezoekje aan de mini samenleving. Ik kan me voorstellen dat hij het ook wel heel heftig vindt. We hebben elkaar lang niet gezien, er is heel veel gebeurd en dat moeten we oplossen waar camera’s bij zijn. Ik vind het heel erg spannend, maar het moet gebeuren en ik hoop dat ik die kans krijg voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Ann at 16:06

  Bij terugkomst van Ruud vertelde hij de bewoners tijdens zijn speech: “Ik ga weer voor onrust zorgen in Utopia. Ik vind het saai geworden en wil de boel weer gaan opschudden.”

  Lijkt mij dus duidelijk dat dit allemaal gepland is.

  Ik ben wel nieuwsgierig naar de afloop van dit toneelstukje van Ruud en Billy !! 🙂

 2. leyla at 13:43

  jaaaaa top als billy terugkomt!!! eindelijk weer lachen, de mensen die het niet leuk vinden hebben alleen maar cometaar! ga wat anders kijken inplaats van mensen afkraken!!! billy ik hoop dat je komt en van mij mag er wel meer oudbewoners terugkomen want toen was het veeel leuker!!!

 3. Rina at 14:51

  Ik ben het helemaal met de vorige mailers eens, zwak om de vorige bewoners terug te halen.
  nog een caravan erbij met een echtpaar, gaat op een camping lijken,
  Ook ik stop dan met het kijken naar Utopia nog meer ergernis,
  Laat Ruud er lekker uitgaan., de zwerver.

 4. Elly at 10:53

  En iedereen in Utopia accepteert t maar. Ik sta met verbazing te kijken naar dit groepsproces. Hoe iedereen alles accepteert van die Jesse.. en alleen respect voor Ramona, die zegt dat ze niet blij is met de evt komst van Billy… RESPECT RAMONA……

 5. REBECCA at 18:59

  Als Billy komt stop ik met kijken
  Dan kan ik net zo goed herhalingen gaan kijken
  Ik vind het een erg slecht plan om mensen retour te laten komen

 6. t lamers at 12:47

  als ze komt…maakt t mij makkelijker om te stoppen met kijken naar utopia….erger me nu dagelijks
  aan Ruud….die had niet terug moeten komen….en Billy is de druppel ….

  • Bardy247 at 12:57

   Het opnieuw erin plaatsen van Ruud vond ik al een teken van de creatieve armoede waar de productie in terecht is gekomen. Hij voegt werkelijk niets positiefs toe aan de samenleving. Hij gaat zijn eigen gang en loopt de boel alleen maar te frustreren.
   Ik dat dat het dieptepunt hiermee wel bereikt was, maar het kan dus nog lager. Beelden uit het verleden bewijzen dat ze niks zal toevoegen.
   Ik voel me ondertussen meer ramptoerist dan kijker zoals Utopia zich ontwikkelt.

   Als ze hun “relatie”willen reden, dan vertrekt Ruud maar uit Utopia en gaan ze meewerken aan dat nieuwe programma van Goedele “Likeens”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *