Een mooi gebaar van Cees voor de familie van Cemal

Een mooi gebaar van Cees voor de familie van Cemal

Vandaag is het een bijzondere dag voor Cemal. Hij gaat vandaag namelijk naar zijn vader voor de eerste keer in zijn leven. Terwijl hij zijn spullen aan het pakken was kwam hij Cees tegen. Cees overhandigt hem vervolgens een briefje en kaartje. Cees vertelt dat deze voor de vader en familie van Cemal bedoeld zijn. Ik wil zo jou familie een positieve groet sturen legt hij verder uit. Cemal is toch wel een beetje geraakt door dit mooie gebaar van zijn mede bewoner Cees. En besluit hem een dikke knuffel te geven en hem te bedanken. Ook verzekert hij Cees dat zijn vader vast heel blij zou zijn met dit gebaar. Cemal vertelt Cees dat hij zich realiseert dat het tijd wordt om verder te bouwen. Niet aan Utopia, maar aan een nieuwe relatie met zijn vader. En Cemal heeft er zin in!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *