Gaat Alexandra haar gevoel volgen tijdens de stemmingsronde?

Gaat Alexandra haar gevoel volgen tijdens de stemmingsronde?

Dat de groep verdeeld is in groepen is niet onbekend bij de bewoners. En nu de volgende nominatie vandaag zal zijn staan de bewoners op scherp. Onder andere Jordie en Alexandra voelen de spanning stijgen. Als Mylène vandaag gaat graaf ik mijn eigen graf merkt Jordie op. En is zich er van bewust dat wanneer Mylène naar huis gaat, de groep van Merel, Jessie en Gerrit alleen maar sterker wordt. Hij vertelt dat Andrea zich eerder vandaag heeft teruggetrokken uit het complot om een sterke speler op de bank te zetten. Dan hoop ik eigenlijk dat dat kamp op Andrea gaat legt hij verder uit. Alexandra kan Andrea ook al een langere tijd niet luchten. Ik zit te twijfelen wat ik moet doen zegt Alexandra. Jordie laat weten dat zijn stemmen al vast staan. Gerrit komt erbij en hij vertelt dat Dylan een grote kanshebber is. Alexandra zit hier ook aan te denken maar ze wil eigenlijk iemand anders naar huis. Gewoon doen Lex eindigt Jordie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *