Gaat de groep massaal op Gerrit stemmen tijdens de stemmingsronde?

Gaat de groep massaal op Gerrit stemmen tijdens de stemmingsronde?

Het is net bekend gemaakt dat er vandaag weer een stemmingsronde aan zit te komen en iedereen is met elkaar in overleg. Mylène is er achter gekomen dat de groep, waar onder andere Shelley en Andrea onderdeel van zijn, massaal op Gerrit wil gaan stemmen. Mylène loopt naar Gerrit om hem op de hoogte te brengen. Zie je Ger, ik wist het zegt Merel. Jessie, Gerrit, Merel, Mariska en Hiske willen hun stemmen met zijn allen aan Dylan geven, met een enkele stem voor Mylène. Het groepje is niet bang voor de uitkomst. Komt goed, maak je vooral geen zorgen Ger benadrukt Jessie nog. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *