De bewoners krijgen een zwarte brief, de volgende nominatieronde begint vandaag!

De bewoners krijgen een zwarte brief, de volgende nominatieronde begint vandaag!

De finale van Utopia 2 is begonnen en dat is goed te merken op het terrein. De spanningen lopen op en de bewoners beginnen elkaar langzaam gek te maken met theorieën en complotten. Dylan is deze keer degene de zwarte brief als eerst vindt. Alexandra ziet hem en begint te schreeuwen. Jongens, zwarte brief! De bewoners verzamelen zich op het strand en Dylan neemt vervolgens het woord. Over één uur beginnen de volgende nominaties. Succes met het maken van jullie keuze. Hiske vraagt zich af of dit het enige is wat er staat. Jordie gaat er vanuit dat ze morgen weer iemand naar huis gaan sturen. Maar dat staat niet in de brief merkt Merel op. Wat zullen de bewoners gaan doen met hun stem? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *