Gaan Shelley en Andrea tactisch spelen?

Gaan Shelley en Andrea tactisch spelen?

Shelley en Andrea liggen nog lekker in bed wanneer ze in gesprek komen over de tactische spelletjes in de finale. Ze zijn het er over eens dat ze zich niet willen branden aan die spelletjes. Ik heb er een slecht gevoel over, jij vraagt Andrea aan Shelley. Shelley is het er mee eens dat zij er niet gunstig voor staan. Shelley loopt vervolgens het huisje uit en sloft over het terrein richting de sportschool. Shelley komt Jordie hier tegen. De twee beginnen te fluisteren en gaan met een boks uit elkaar. Shelley keert daarna terug in het huisje bij Andrea en vertelt wat ze te weten is gekomen. Jordie heeft met Dylan gepraat begint Shelley. Hoewel Shelley en Andrea zich eerder niet wilden branden aan de spelletjes, weten ze nu niet wat ze moeten doen. Ik weet niet wat wijsheid is.. echt niet benadrukt Shelley. Andrea wil niet aan een complot mee doen dit omdat het toch geen zin heeft en zij daardoor het volgende slachtoffer kan zijn. Ik wil dicht bij mezelf blijven benadrukt Andrea. Zullen Andrea en Shelley eruit kunnen komen voordat het te laat is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *