Franny en Alexandra bespreken de financiën en de stemmingen

Franny en Alexandra bespreken de financiën en de stemmingen

Franny en Alexandra liggen afgelopen avond op bed en praten nog even over wat gebeurtenissen. Eerst komt het stemmen ter sprake. Alexandra is van mening dat de sterkste weggestemd moet worden, hoe moeilijk het ook is. Ik ga het niet makkelijk krijgen zegt ze verder. Franny vraagt daarna hoe ze het voor zich ziet. Alexandra zegt dat je niet per se met de mening moet meegaan. Dat Mariska zegt ik ga op die en die stemmen en andere erbij betrokken raken, dat weet ik niet hoor voegt ze er nog aan toe. Franny is het er niet helemaal mee eens en denkt dat het deels wel tactisch gespeeld moet worden. Daarna hebben ze het over de dure dansles van Franny en de financiën. Ze kreeg vandaag te horen dat ze drie uur les kon krijgen van een professionele danseres maar deze was te duur. De twee zijn ook van mening dat de laatste tijd Jessie teveel bepaald over het geld. Waarom mag hij wel al die dingen doen, het is toch je droom vraagt Alexandra zich af. Hij doet de boekhouding, hij is niet de baas over het geld dat zijn we allemaal zegt ze er nog bij. Franny is het daarmee eens, het zou meer een groepsbeslissing moeten worden. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *