Franny krijgt slecht nieuws over haar danslessen via de mail

Franny krijgt slecht nieuws over haar danslessen via de mail

Franny krijgt afgelopen avond vervelend nieuws te verduren. Ze krijgt namelijk een mail over een dansles die 250 euro kost. Ze krijgt dan drie uur les. Dat is te duur merkt Franny op. Ah, dat is k*t man voegt ze eraan toe.  Mylène zit ernaast en geeft als advies om na te gaan wat het budget is. Franny vindt een heel goed idee en gaat meteen naar Jessie toe. Hij vindt het een lastig verhaal en kan nog niet zeggen of het kan of niet. Franny besluit er morgen even met de lerares over te bellen. Hoe zal het gesprek verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *