Jessie en Shelley hebben discussie over een geplaatste bestelling

Jessie en Shelley hebben discussie over een geplaatste bestelling

Jessie en Shelley zitten afgelopen avond achter de computer als Jessie de betaling van het Utopia magazine ziet. Hij vraagt aan Shelley of het klopt dat ze 550 euro nodig had voor het magazine. Ze zegt dat dit zo is. Jessie vraagt vervolgens waarom er een betaling is doorgestuurd van 1.100 euro. Dit is het dubbele voegt hij eraan toe. Shelley laat weten dat ze geen idee heeft en dacht dat het 550 euro was. Jessie vraagt of ze even kan opbellen om te vragen hoe het zit, maar Shelley zegt dat ze dat niet meer vandaag wil doen. Ze vindt het daar te laat voor. Jessie vraagt waarom Shelley het niet heeft uitgerekend en geeft aan dat dit niet de eerste keer is. Hij is een beetje geïrriteerd, want dit was volgens hem laatst ook al bij een andere bestelling. De twee komen in een heftige discussie. Shelley is boos dat hij de andere bestelling aankaart. Dat is iets tussen Hiske en mij geeft ze aan. Daarna zegt ze dat ze het niet met opzet doet en het gewoon niet had uitgerekend. Jessie vraagt zich hardop af hoe dit soort problemen voortaan kunnen worden voorkomen. Ze discussiëren verder en komen uiteindelijk op de conclusie om iemand erbij te roepen om alles even uit te rekenen. In dat geval roep mij dan maar even zegt Jessie. Shelley is het er eerst niet mee eens maar geeft uiteindelijk toch toe en zegt om hem voortaan te roepen. Gaat Shelley deze afspraak nakomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *