De bewoners krijgen bezoek van een zanger en hebben alvast een voorproef van de Hollandse avond

De bewoners krijgen bezoek van een zanger en hebben alvast een voorproef van de Hollandse avond

De poort gaat open in Utopia 2 en de bewoners hebben bezoek. Zanger Lesley komt de mini samenleving binnen. De zanger wordt hartelijk ontvangen door de bewoners. Lesley gaat met het evenement de Hollandse avond optreden. Vandaag krijgen de bewoners al zo vast een voorproef van zijn optreden. De apparatuur wordt dan ook aangesloten in de silo en daarna kan er gezongen worden. Iedereen luistert gezellig mee naar het optreden. sommige bewoners zingen hard mee. Zal de Hollandse avond een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *