Wat deed Gerrit met Alexandra in de tattoo shop?

Wat deed Gerrit met Alexandra in de tattoo shop?

Shelley en Andrea zitten in hun huisje en bespreken het plan van Gerrit. Andrea had gisteren op Gerrit gestemd. Als het nut had, had ik het ook gedaan zegt Shelley. Ja eigenlijk verloren stemmen reageert Andrea erop. Ze zijn het er ook allebei mee eens dat als Gerrit genomineerd zou zijn, hij toch niet naar huis zou moeten. Andrea zegt dat ze net naar de tattoo shop was gelopen om even met Dylan te praten. Weet je wie er in de shop staat, Gerrit of all people met Alexandra vertelt ze. Shelley laat weten dat Gerrit er alleen is om al die tattoo spullen weg te brengen. Andrea weet niet zo goed wat hij daar deed, maar ze vertrouwt het niet helemaal. Wat deed Gerrit in de tattoo shop met Alexandra?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *