De groep komt bij elkaar om te beslissen wie er mag blijven, Mylène of Dylan?

De groep komt bij elkaar om te beslissen wie er mag blijven, Mylène of Dylan?

Vandaag zijn alle bewoners gespannen. Vandaag staan ze voor de keuze welke bewoner mag blijven. Dylan heeft alvast het zekere voor het onzekere genomen en al zijn spullen ingepakt. Ook de tattoo shop is opgeruimd en de banner van de caravan afgehaald. De bel wordt geluid en alle bewoners verzamelen op het strand. Andrea neemt het woord en vraagt de twee genomineerden om voor de groep te gaan staan. Franny neemt als eerst het woord en zegt dat ze vindt dat Mylène mag blijven. Shelley houdt haar moment kort en zegt dat ze juist vindt dat Dylan in Utopia 2 mag blijven. De stemmen volgen elkaar in rap tempo op. Gerrit en Alexandra vinden dat Mylène mag blijven. Je bent de laatste tijd echt opgeknapt. Je lacht weer en daarom mag je van mij blijven zegt Alexandra. Andrea kan het niet over haar hart verkrijgen om naar vriend naar huis te sturen, dus wat haar betreft mag Mylène naar huis. Jordie geeft een positieve stem aan Dylan. Alsjeblieft maak er nog wat van. Doe het samen met mij zegt Brandon geëmotioneerd. Hij brengt zijn positieve stem uit op Mylène. Dylan geeft hem een dikke knuffel. Merel en Hiske brengen de laatste stemmen uit. Allebei willen ze dat Mylène nog wat langer in Utopia 2 blijft. Andrea stapt daarna naar voren. Dylan je gaat naar je wijffie toe zegt ze. En omhelst Dylan verdrietig. Ook Mylène geeft Dylan een dikke knuffel. Dylan moet dus Utopia vandaag nog verlaten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *