Tribute avond van Michael Jackson

Tribute avond van Michael Jackson

Gisterenavond was er een tribute avond van Michael Jackson, er kwam een imitator langs namelijk Marciano. Hij bracht verschillende liedjes van de queen of pop ter gehoren. Marciano hadden we al eens eerder gezien en werd dan ook weer hartelijk ontvangen door de andere bewoners. Rond 19:00 uur kwamen de eerste gasten het Utopia terrein op, als iedereen aanwezig is kan de opening eindelijk beginnen. Gabriëlle en Benjamin openen de avond, zij hebben het feestje immers georganiseerd. Gabriëlle heet iedereen welkom en ik neem aan dat jullie allemaal Michael Jackson fan zijn. Ik ben ook opgegroeid met hem en ik maakte vroeger iedereen wijs dat hij mijn vader was. Benjamin krijgt vervolgens het woord, hij heeft zijn colum geschreven en draagt deze voor. Daarna wordt Marciano het podium opgeroepen en volgens Gabriëlle is hij echt de shit… Dan passeren verschillende hits door de loods en komt het feestje gezellig op gang. We hebben verschillende video’s toegevoegd zodat je alles nog eens terug kan kijken. Het was een gezellige, muzikale avond! Op naar nieuw Utopia avontuur, kom je zo terug voor nog meer Utopia nieuws?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *