Rolf en Cees hadden weer ruzie

Rolf en Cees hadden weer ruzie

Het was weer raak tussen Cees en Rolf, een ruzie. De twee kibbelde wederom over de keuken…

Want als Rolf bezig is met de koelkast die in de horecakeuken staat komt hij erachter dat er wederom privé spullen liggen. Dat is volgens hem niet de bedoeling. Hij zegt tegen Gabriëlle en Cees wat is dit allemaal? Ja weet ik veel weet ik niet antwoordt Gabriëlle, dan moet je bij de BBQ-ers zijn. Dit gaat er allemaal gewoon uit aldus Rolf. Maar Cees die het ook opvangt is het daar niet mee eens. Doe niet zo overspannen met dat moet eruit voegt hij eraan toe. Ja dat moet er gewoon uit ja benadrukt Rolf. Nee dat blijft gewoon lekker staan antwoordt Cees. Een ja nee spelletje ontstaat er vervolgens. We gaan er gewoon niet moeilijk over doen gaat Cees verder. Daar gaan we wel hartstikke moeilijk over doen zegt Rolf. Volgens Cees is het allemaal flauwekul wat hij allemaal zegt. Die koelkast is van ons allemaal… Nee deze koelkast is voor de horeca antwoordt Rolf die alles eruit begint te halen. Dit zijn gewoon hygiëne codes voegt hij eraan toe. Cees vindt dat Rolf een partij flauwekul verkoopt. Nee dat is niet het geval gaat Rolf verder en Cees vindt dat hij veel te ver gaat en onzin verkoopt. Opzouten, dit blijft gewoon staan wegwezen! Je gaat nu echt te ver jongen! Jij mag dat onzin vinden Cees antwoordt Rolf. Maar ik ben de enige die de regels naleeft. Cees vindt dat hij overdrijft en Rolf vindt van niet. Bas komt erbij staan en Cees legt uit wat Rolf allemaal aan het doen is. Wat vindt jij ervan Gabs vraagt Bas. Ik bemoei me er niet mee antwoordt Gabriëlle, ik heb geen zin in dit gedoe. Bas lijkt het er ook niet eens mee te zijn. En Gabriëlle vindt dat Rolf spastisch doet. Wat voor kwaad kan het nou dat het in deze koelkast ligt? Rolf antwoordt dat de producten die in de horecakoelkast liggen op bepaalde lijsten vermeld zijn. Maar Cees weet zeker dat dat niet zo is, het is gewoon niet waar! Op die lijsten staan alleen maar apparatuur. Volgens Rolf lopen ze risico op hun horecavergunning door dit soort zaken. Gabriëlle vraagt zich af hoe lang Rolf dit vol wil houden. Zo lang als dat moet antwoordt hij en Gabriëlle wenst hem er veel succes mee. Ik zet gewoon eten daar neer als het over is. Dan haal ik het er weer uit benadrukt Rolf. Ik hou me aan de regels die ik ken en die leef ik na. Cees zegt nog maar eens dat die regels niet in Utopia gelden en volgens Rolf zijn ze gekeurd voor horeca.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Harlequin at 10:02

  Dit zegt de Voedsel en Waren Autoriteit :

  Als u uw huishoudkeuken zowel huishoudelijk als zakelijk gebruikt (scheiding in tijd), is het verstandig om tevens een duidelijke scheiding aan te brengen in levensmiddelen welke bestemd zijn voor catering en privé. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld verschillende koelkasten te gebruiken of door het aanbrengen van de tekst ‘privé’ op de levensmiddelen. Indien u dit niet doet, wordt tijdens een inspectie door een controleur van de VWA er vanuit gegaan dat alle levensmiddelen bestemd zijn voor de catering en dus moeten voldoen aan de gestelde wettelijke bepalingen.

  Dit zegt Koninklijke Horeca Nederland :

  Hierin is niet expliciet opgenomen dat u bijvoorbeeld een gescheiden koelkast moet hebben. Wel moet u de ‘zakelijke’ voedingsmiddelen bijvoorbeeld coderen en temperatuur controle uitvoeren. Eén koelkast betekent dat u alles (ook privé) moet coderen en dergelijke. Dan is het praktischer om een aparte koelkast te hebben.

  Dus Cees heeft gelijk. Hij had al een keer tegen Rolf gezegd dat ze alles goed moeten coderen en dat het dan gewoon mag.

 2. Mjo at 08:25

  Ik zou wel eens willen weten wat Cees gedaan en gezegd had, als hij (nog) de verantwoordelijke was geweest van de horecakeuken.
  Had Cees ook de “privé” spullen die nu in de “horeca ijskast” liggen toegestaan. Ik weet zeker van niet. Dan was de loods van Utopia ook te klein geweest.

  Regels zijn regels, Wet is Wet. Er dient dus geen verschil te zijn qua hygiëne regels in de “buitenwereld” en Utopia.

  Maar ja, deze actie is weer zo typisch Cees. Bah. Wat een (bloed) zuiger.

 3. anneke g at 22:43

  Vorig jaar hebben ze het ook zo gedaan n sinds Rolf het over nam de keuken is er weer mot daar over .
  Waarom als er te kort aan leg plaats is voor het eten koop een grote 2de hands vriezer of koelkast en gebruik die voor een van de twee.
  Ik zeg maar niet voor wie anders komt er daar ook weer ruzie over

 4. joze at 21:19

  Gea, in de “buiten wereld” klopt het wat je zegt, maar in utopia
  gelden andere regels. Vanessa deed het vorig jaar ook niet zoals het
  eigenlijk zou moeten. En toch werd de horeca keuken goedgekeurd?!
  Er woonden toen zelfs nog een paar vieze beestjes daar, weet je nog?
  Wie weet komt er nog een nieuwe “inspectie” en moeten ze dan wel
  de “echte” regels volgen.

 5. Yvon at 19:33

  Voor Cees weer een overwinning,wat zal hij weer gaan roddelen die arme Rolf die jongen heeft nooit een kans gekregen.
  Maar Cees jij krijgt je deel ook nog huigelaar!!!

 6. Ann at 19:08

  Cees, watben jij toch een zielig, zielig misselijkmakend klein ventje, net als een kind, die zijn zin niet krijg.. Jij drijft iemand tot wanhoop denk dat jij vroeger veel gepest ben.. Bah

 7. MariaBora at 18:38

  Het moet nou toch niet gekker worden met elke dag die ruzie om eten wat z.g. in de verkeerde vriezer zit, Rolf is zo,n vervelende sarcastische, ja nog erger dan Cees, rot vent dat die gewoon gedumpt moet worden.
  Eerlijk gezegd heb ik nog weinig zin te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *