Nicole had familiebezoek

Nicole had familiebezoek

Het is alweer een paar uur geleden dat Nicole familiebezoek had. Hoogste tijd dus om daar eens een verslag over te schrijven. Dit keer kwamen haar moeder, een vriendin van haar moeder, haar ex-man en twee vrienden gezellig even langs. Voor de poort wachtte ze in haar eentje op haar familie. Maar lang wachten hoeft ze niet, want al snel rent Nicole op haar bezoek af. Haar moeder krijgt als eerst een dikke knuffel van haar dochter. Normaal is het ontvangstcomité veel groter  grapt haar moeder. Ze hebben veel cadeautjes voor Nicole meegenomen, waaronder veel eten. Er werd gezellig bijgekletst en Nicole genoot zichtbaar van haar bezoek. Tijdens het afscheid geeft ze een van de vrienden een schop onder de kont voordat het gezelschap het terrein weer verlaat. Tot over 3 maandjes en 17 dagen, ik hou van jullie voegt Nicole eraan toe. En dan zijn ze alweer weg gelukkig gaat alles goed met haar moeder zo vertelt ze aan Ivan. Ze zou weer naar den haag gaan. Verder vertelt ze genoten te hebben en vond het heerlijk om weer tussen haar drukke vrienden te zijn. Het waren een paar top uurtjes!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hortence at 11:36

    Nicole.wat komt jouw EX-MAN steeds doen.Ivan,laat jouw familie ook met een ex van jouw komen.Heeft die ex van jouw geen leven dan.Als het zo goed gaat tussen jullie waarom dan uit elkaar.Geen enkel moslim keurt het goed.Ik leef wel mee met die familie van Ivan die steeds jouw EX-MAN komt doen.Ik ben geen moslim maar vind het schaamteloos van jouw ex Nicole.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *