Rolf had wat anders van Utopia verwacht

Rolf had wat anders van Utopia verwacht

Tot nu toe is Utopia niet helemaal wat Rolf ervan verwacht had. Hij dacht dat er meer mensen wat gemotiveerder zouden zijn. Hij doelt onder andere op Stefanie. Rolf had namelijk heel graag de samenwerking aangegaan met haar, maar het komt nog niet helemaal van de grond. En dat bespreekt hij met Gabriëlle, op het moment van het allereerste diner is ze er de hele dag niet bij geweest, alleen ’s avonds. Dat vind ik vervelend en naar. Vervolgens loopt ze tegen iedereen te zeggen Rolf dit en Rolf dat. Dan word ik in een kwaad daglicht gezet, terwijl zij juist degene is die er afstand van neemt. En noemt als voorbeeld het eerste diner wat ze samen zouden voorbereiden en maken. Op het moment dat ik bijvoorbeeld vraag aan haar om een menu samen te stellen, samen… Dan moet ze eerst roken, dan komt ze een uur lang niet. En als ik nog een uur wacht: precies hetzelfde verhaal. Voor hem is het lastig voor hem om de motivatie te vinden. Gabriëlle adviseert hem, doe wat je zelf wil, ga zingen. Maar hij twijfelt of hij moet gaan zingen in Utopia. Wellicht moet Rolf het gesprek met Stefanie aangaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:50

  De nieuwe past er niet bij omdat die persoon niet de kans krijgt nu is het Rolf en voor Rolf was het Cees en ga zo maar door , de groep is gewoon niet een geheel je hebt vriendjes en daar komt eigenlijk niemand tussen , en als er iemand zegt ik mag hem of haar niet gaat de hele groep mee ze kunnen niet zelf denken , en als dat eens veranderde zal het veel gezelliger worden

 2. MariaBora at 14:57

  Rolf en Stefanie passen wat karakter betreft goed bij elkaar, als er iets aan Stefanie wordt gevraagd en ze heeft er geen zin in zegt, eerst even dit doen of dat doen, als er iets aan Rolf wordt gevraagd en die heeft daar ook geen zin in doet hij precies hetzelfde. Rolf, misschien krijg je nu door hoe het is voor andere mensen als je zo doet, of heb je dat van jezelf niet door. Jij past gewoon niet in een groep, net als Stefanie er niet in past. Ga lekker naar huis en hou het op een vergissing.

  • Mjo at 16:11

   Ach kom toch, waarom telkens 1 of 2 personen er uit halen die niet in de groep (zouden) passen.

   De huidige bewoners zijn of is gewoon geen groep of eenheid. Niemand kan of wil iets van een ander accepteren. Dat is het probleem en niets anders. PUNT UIT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *