Stefanie en Mark hebben van bed geruild

Stefanie en Mark hebben van bed geruild

Deze ochtend vraagt Gina of Mark het vannacht nog gehoord heeft, heb je de discussie vannacht nog gehoord van Stefanie en Rob? Nee antwoordt Mark. Ik wil wel even dat je met Rob gaat praten, dat dit niet vanuit jou komt aldus Gina. Al snel wordt duidelijk dat Stefanie en Mark van bed hebben geruild, maar waarom eigenlijk?

Mark gaat even later, zoals Gina had gevraagd, met Rob praten. Hij is benieuwd of er een discussie is geweest. Rob zegt van niet ik dacht dat jij gewoon in dat bedje bent gaan liggen, omdat dat dichterbij Gina was. Dat is toch logisch? Mark zegt dat Stefanie naar hem toe kwam.  Ik wil graag in je bed slapen, mag dat? Rob merkt op dat het dan waarschijnlijk met het licht te maken moet hebben. En na het gesprek met Rob zegt Gina tegen Mark, je moet daar gewoon niet meer gaan liggen. Waarom Stefanie precies wilde wisselen is niet helemaal duidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *