Gaat Rolf ook voor een zang carrière?

Gaat Rolf ook voor een zang carrière?

Gabriëlle vraagt aan Rolf waarom hij niet gaat zingen in Utopia wat houd je tegen? Dit is toch Utopia!

Rolf zegt dat dat in eerste instantie niet is waarom hij in Utopia is gekomen, al denkt Bjorn van wel. Ik ben hiervoor hetgeen wat ik heb verteld. Ik ben hier voor de horeca, de moestuin en voor de samenwerking. Ik heb nog steeds niet die intentie aldus Rolf. Wel heeft hij in het verleden vaak complimenten van mensen gekregen over zijn stemgeluid. Bovendien heeft hij Bjorn, die de laatste tijd steeds vaker zingt, voorgesteld om iets samen op zanggebied te doen, maar dat wil Bjorn niet. Misschien is dat maar beter ook, aangezien hij vindt dat Bjorn niet zo goed kan zingen. Hij is redelijk vals, maar hij heeft nu zanglessen genomen voegt hij eraan toe. Gabriëlle vraagt zich af of de zangambities van Bjorn Rolf in de weg zitten. Ik wil hem niet voor de voeten lopen antwoordt Rolf. Gabriëlle geeft aan dat hij gewoon te doen wat hij wil doen, ongeacht of iemand anders ook al zingt. Als jij serieus iets wil doen met je stem, dan moet je dat doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joze at 20:58

  MariaBora en Anneke
  Als die Rolf inderdaad een zang cariere wil starten, dan
  zal hij eerst minder arrogant moeten doen en niet zo’n grote
  mond hebben, denk ik.
  En die Gabrielle sport niet zo veel meer, ze doet veel eten, snoepen,
  zitten en liggen.

 2. MariaBora at 12:38

  Rolf wil gewoon via Utopia een zangcarriere starten omdat hij daar in het gewone leven 0% kans voor heeft, er zit n.l. niemand op hem te wachten. Hij wil hier bekendheid krijgen omdat hij in Utopia zit.
  Hij kwam z.g. voor de Horeca, nou iedereen ziet dat hij niet de benodigde diploma,s daarvoor heeft, hij zal het nu zelf ook wel inzien dat dat niet lukt

 3. anneke at 12:34

  Hebben we weer een nieuw zang koppel net als vorig jaar met Laura en ik weet haar naam niet meer die zeiden ook tegen andere ze zingt vals, en wil hij weer wat andere doen.
  Rolf wil al meer dingen doen wat iemand anders doet probeert hij ruzie te zoeken om te kijken hoe ver hij kan gaan bij de andere bewoners.
  Gabrielle stookt de laatste tijd erg veel wat doet ze zelf nu eigenlijk de hele dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *