Bjorn is niet te spreken over Rolf

Bjorn is niet te spreken over Rolf

Vannacht verliep het gezellig in Utopia, tot op zekere hoogte. Want Stefanie en Rolf hebben ruzie gehad over de vaat. Stefanie vroeg bij het opruimen van de buitentafels na het barbecueën of Rolf verder kan gaan met het opruimen van de vaatwasser. Rolf reageede daar fel op, omdat hij vindt dat Stefanie dit al meerdere keren op een denigrerende toon heeft gevraagd. Vervolgens ontstond er een felle discussie.

Niet veel later bij het kampvuur wordt duidelijk dat Bjorn ook niet te spreken is over Rolf… Want vannacht zaten de bewoners buiten bij het knisperende vuur dat Rob en Rolf hebben gebouwd. Na een paar drankjes vertrekt de Rolf de loods in. Dan is het groen licht voor Bjorn om zijn frustraties te uiten over de hem.

Bjorn baalt van de dingen die Rolf zegt, die in zijn ogen niet waar zijn. Rob lijkt het een beetje voor Rolf op te nemen en denkt dat de aspirant zanger zijn mening baseert op verhalen van anderen. Daar lijkt Bjorn het niet eens mee te zijn en gaat ertegenin. Bjorn vindt het wel een toffe gast, maar hij heeft toch ook zijn twijfels, hij praat poep en zegt dingen die niet waar zijn. Rob is bang dat de groep Rolf gaat behandelen als een tweede Cees of Bjorn. Hij waarschuwt Bjorn dan ook dat Rolf een hele onzekere jongen is en dat het voor iedereen juist een uitdaging is om ook hem hier te laten functioneren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. joze at 20:23

  Is Rob tegenwoordig de “huis psycholoog” ?
  HORTENCE, dat Bjorn niet graag met zijn handen
  werkt ben ik met je eens, maar Naomi wil perse
  zelf de koeien doen. Ik weet niet precies meer waarom,
  maar het heeft iets te maken met Gio.

  • anneke g at 23:01

   Misschien wil ze goed voor de dag komen en denkt ze als ik het doe wordt ik niet naar huis gestuurd .
   Ik begrijp ook niet waarom de oudere bewoners geen stemmen krijgen alleen de nieuwe
   Uit gezonderd Ivan vorige keer

 2. Hortence at 15:37

  Bjorn moet helemaal niet over een andere klagen .Hij doet geen moer in Utopia.De hele dag zit die vent achter de pc.Bij het schoonmaken van de tuin voor die mark was hij zo snel al moe.Koeien verzorgen is heel zwaar ,dat Naomi dat doe begrijp ik niet.Bjorn,wil zijn handen niet vuil maken vandaar dat hij hele dagen achter de pc zit.Koeien melken doet hij ook niet.Weg met hem hoor.Heb genoeg van hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *