Gabriëlle ondervraagt Stefanie over Rob

Gabriëlle ondervraagt Stefanie over Rob

Terwijl de dag rustig voorbij gaat hebben Gabriëlle en Stefanie een gesprek gehad in het cordwood huis. Terwijl ze hun nagels aan het doen waren ondervroeg Gabriëlle Stefanie over Rob. Want hoe zit het nu precies?

Gabriëlle vraagt zich af wat er nou gaat gebeuren, ga je je alle maanden zo voelen? Ja waarschijnlijk zegt Stefanie, ik voel me er wel prima bij. Maar we hebben het er niet meer over gehad. Waarom zou ik dat moeten doen? Weet ik niet antwoordt Gabriëlle, misschien voor jullie verstandshouding? Maar het gaat toch goed gaat Stefanie verder. Absoluut antwoordt Gabriëlle en Stefanie benadrukt nog maar eens dat ze gewoon maatjes zijn. Het is ook wel belangrijk om hier een maatje te hebben aldus Gabriëlle. Ja en die heb ik aan hem en hij aan mij antwoordt Stefanie. En eergisteren kwam “Dolf” naar mij toe hoe het nou precies zat. Hij zei ja jullie doen het toch met elkaar? Ik zei pardon?! Zijn jullie friends with benefits of wat vroeg hij verder. Ik zei dat we gewoon maatjes zijn en meer niet, punt. Ik vind het wel lastig hoe Rob af en toe doet. Het ene moment doet hij wel close en het andere moment niet. De dames tutten lekker verder en laten het onderwerp maar lekker rusten. Wellicht komt er nog een vervolg?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *