Familiebezoek voor Wim

Familiebezoek voor Wim

Het is vandaag een leuke dag voor Wim, want hij mag namelijk genieten van familiebezoek! Zijn vader, moeder, broer, zus en goede vriendin komen gezellig langs. Ook de hond is mee! Samen met Gabriëlle zat hij het gezelschap op te wachten. En toen was het eindelijk zover, een rode auto kwam het terrein op waarin het gezelschap zat. Als iedereen uitgestapt is volgt er geknuffel, gekus en een traantje bij de vriendin van Wim Inge. Wat vreselijk enig dit merkt het gezelschap op. Uiteraard stelt iedereen zich netjes voor aan de andere bewoners. Wim is ondertussen erg blij dat zijn hond ook mee gekomen is. Hij knuffelt erop los. Ze is naar de kapper geweest he vraagt hij blij. Daarna wordt er een plekje gezocht en volgen er nog meer verrassingen. Zo krijgt Wim kleding en andere cadeaus zoals werkschoenen. Ook krijgt hij nog een zelfgemaakt werkje en een tekening van zijn liefste nichtje. We zien Wim helemaal opfleuren. Roely de moeder van Wim vindt Utopia maar spannend, ze is nog steeds een beetje nerveus. Het stel gaat vervolgens in de zon zitten en genieten van een bakje koffie. Ondertussen mengen verschillende bewoners zich tussen het gezelschap en bekijken de cadeaus en foto’s die meegenomen zijn. Niet veel later wordt er nog eens taart uitgedeeld en op gesmikkeld en daarna werd er nog een rondleiding gegeven over het Utopia terrein. Kortom Wim zijn dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 18:35

    En Cees weer jaloers op Wim ,want hij zat alleen te wachten op zijn bezoek en Wim had gezelschap van Gabs en Naomi, misschien wisten ze vorige week niet eens hoelaat zijn bezoek zou komen. En je zag hem ook bijna niet toen hij in dat huisje zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *