Yes we Care bespreking

Yes we Care bespreking

Ondanks de “storing” die plaats vond toen Yes we Care langs kwam hebben we er nog iets over kunnen vinden. Want wat werd er precies besproken en waarom kwamen ze langs?

Iedereen zat bij elkaar in een kort centraal, Ivan nam het woord en heet Yes we Care welkom. Floor vertelt dat ze met de trein gekomen zijn in het kader van bewust reizen. Ook hebben ze twee hondjes meegenomen. Binky komt uit het asiel en Boefie is een proefdier geweest. Ivan neemt het woord weer over, Floor komt om van alles met ons door te nemen. We hebben de splitsing al eerder besproken. We gaan nu met een aantal groepjes zitten maar iedereen kan erbij komen zitten. Een aantal mensen zullen zich ervoor gaan inzetten. Een van die dingen zijn klanten onderzoeken die we samen gaan bekijken met Floor en Emy. Daarna gaan we even met de sociale experimenten aan de slag. We gaan kijken of we een leuk sociaal psychologisch experiment hierbinnen in kunnen voeren. Waar we misschien zelfs iets groots mee kunnen bereiken zoals een internationale publicatie hopelijk in samenwerking met de universiteit. We gaan voor de Nobelprijs grapt Nicole. Ivan lacht en vertelt wat er nog meer gaat gebeuren. We gaan ook nog een business award voor maatschappelijk betrokken ondernemers bespreken. We gaan met Cees en Rolf voor het klantenonderzoek zitten. Bjorn, Cees en ik gaan voor de award zitten en de sociaal psychologisch experiment zitten Nicole, Rob, Benjamin en ik nog bespreken. We hebben het ook al over ethiek gehad en in hoeverre je experimenten uit kunt voeren. Ook of het verantwoord is om dit op dieren uit te testen en ik ben benieuwd wie je hebt mee genomen. Floor vertelt dat Boefie en Binky meegenomen heeft. We nemen honden die het wat minder hebben gehad. Binky komt uit een asiel en heeft iets meegemaakt en druk kan zijn. En Boefie is een ex proefdier, hij komt uit een laboratorium maar denken dat het een overproductie is. Een paar maanden geleden hebben we een hond gehad en die hebben we in moeten slapen. De bewoners delen hun meningen vervolgens en gaan aan de slag met nog meer vergaderen zoals Ivan al aangaf. Helaas kunnen we er niet meer van maken dan dit. Aangezien er een storing plaatsvond was het allemaal moeilijk te volgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *