Gina dronken en wat er nog meer gebeurde

Gina dronken en wat er nog meer gebeurde

We schreven al over de Michael Jackson tribute avond die gezellig verliep. Maar wat gebeurde er allemaal nog meer? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer op de hoogte bent.

Rond 23:00 zat deze avond er weer op, na een quiz over Michael Jackson een veiling en uiteraard het optreden van Marciano klom Gabriëlle het podium op om de imitator te bedanken voor zijn optreden. Bjorn neemt daarna het woord nog even over zodat hij nog wat evenementen kan promoten en daarna mag iedereen weer naar huis. Iedereen vond het een geslaagde avond, en voor Rob was het ook geslaagd want we zagen hem bij de poort een afscheidszoen geven aan een gast. Tot ongenoegen van Stefanie… Als uiteindelijk iedereen weg is wordt er nog een groepsfoto gemaakt met Marciano en daarna klaagt Stefanie nog even verder over Rob. Ze voelt zich gekwetst maar wil zich door die zoen eigenlijk niet gekwetst voelen.

Maar dat was nog niet alles, er ontstond nog meer drama. Want de wel bekende kat die zich regelmatig in Utopia laat zien was er gisteren ook. En wat deed het diertje? Ze at een levend muisje op en dat hoorde Gina. Vervolgens ontstond er een hoop geschreeuw zoals in onderstaand filmpje te zien is. Dat noemen we de natuur Gina, ook noemde ze de kat bij een andere naam… Wellicht is haar drankgebruik de oorzaak. Maar dat zul je wel in de video zien :).

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 15:21

  haha die Gina toch!!!

  Weet Gina dan niet dat veel mensen, zeker in buitengebieden/op het platteland (boerderijen) hebben een kat, bedoeld om muizen te vangen en ja dat is nu eenmaal de natuur.
  Maar Gina is blijkbaar een (dom en verwend) stadsmeisje.

 2. Tineke at 10:50

  Gina je bent echt stom bezig, dronken schap wat laag bij de grond is dit weer. Je bent een zuip schuit, en dat de kat een muis op eet vind ik ook vreselijk mijn katten doen dit ook regelmatig en ik kan er ook niet goed aan wennen.

  Maar dronken bah ver beneden peil

 3. Wil at 10:44

  Wat een kinderachtig geschreeuw weer van Gina, het is net een kleuter, maar dan met drank op, dat is duidelijk.
  Ze kan het niet laten schijnbaar
  Pas maar op dat je een klant niet scheef gaat knippen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *