De bewoners uit Utopia 2 vieren het ontstaan van de bv met een feestje

De bewoners uit Utopia 2 vieren het ontstaan van de bv met een feestje

Na het diner is het tijd voor de verrassing van Jessie. De poorten van Utopia 2 gaan open en er komt een dj het terrein opgereden. Nadat hij alle spullen heeft klaargezet is het tijd voor een feestje. De dj draait onder andere hardcore en dat lijken de bewoners een goede keuze te vinden. Onder het genot van een drankje, wordt er vrolijk op de muziek gestampt. De dj sluit af met een aantal rustigere nummers. De bewoners nemen uiteindelijk afscheid van de dj. En na het feestje praten Timothy en John nog even na over de dag. Timothy is erg blij met het nieuws van de bv en hij over het groepsgevoel. Ik hoop dat het zo blijft reageert John. Timothy vertelt op zijn beurt dat hij erg veel respect heeft voor hem. Ik wil in de toekomst graag meehelpen met bouwen zegt hij. Ik wil daarin betrokken worden voegt hij eraan toe. John lijkt echter de vraag van Timothy te ontwijken. En zegt dat ieder zijn eigen vaardigheden heeft. De twee eindigen hun gesprek met een knuffel. Al met al was het een geslaagde en gezellige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *