Gerrit ontvang zijn familie in Utopia 2

Gerrit ontvang zijn familie in Utopia 2

De poorten van Utopia 2 gaan open en de familie van Gerrit loopt het terrein op. Gerrit omhelst meteen zijn moeder en daarna begroet hij enthousiast zijn vader en de andere familieleden. Ook de andere bewoners maken kennis met de familie. Met zijn allen praten ze over Gerrit en hoe ze vinden dat hij het in Utopia 2 doet. Gerrit zijn moeder vertelt dat ze wel schrok van zijn binnenkomst. Ik vond hem heel arrogant zegt ze. Zo is hij helemaal niet. Nu is hij gelukkig echt zichzelf voegt ze eraan toe. Uiteindelijk leidt Gerrit zijn bezoek rond over het terrein. De familie lijkt onder de indruk van de mini samenleving. Uiteindelijk strijkt het bezoek neer langs de vijver. De andere bewoners komen er ook bij zitten. Maar John lijkt hier echter niets van te snappen. Christel is ook zo nieuwsgierig als de neten hè zegt hij geïrriteerd. Ik kan daar zo slecht tegen. Je familie komt hier en dan moeten ze er allemaal met hun dikke neus bij. Ik snap dat niet. Laat die mensen even met rust. Het is zijn familie voegt hij eraan toe. Daar lijkt Jeffry het mee eens te zijn. Gerrit heeft het ondertussen nog altijd gezellig en is lekker aan het bijpraten. Op een gegeven moment beginnen Gerrit en zijn opa over  John en Mike beginnen. ‘Hij haalt wel het bloed onder je nagels vandaan he?’ vraagt de opa van Gerrit. Gerrit geeft toe dat dit zeker het geval is maar dat dit andersom ook zo is. Ik had hem al een tik voor de hersenen gegeven gaat de opa van Gerrit stellig verder. Je weet wel van wie ik de streken heb hè? eindigt Gerrit trots. Gerrit zijn dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *