Ontloopt Franny Shelley? Andrea spreekt Franny hierop aan

Ontloopt Franny Shelley? Andrea spreekt Franny hierop aan

Gisteravond viel het Andrea op dat Franny tegelijkertijd met haar naar het sanitair gebouw ging, maar vervolgens hier niet aankwam. Toen Andrea zich ging afvragen waarom Franny naar het gebouw liep, maar zich hierna direct weer omdraaide komt ze tot een conclusie. Volgens Andrea zag Franny de schoenen van Shelley staan en zou zij geen zin hebben in een confrontatie met Shelley. Deze ochtend bespreekt Andrea haar bedenkingen met Franny zelf. Franny geeft aan dat ze inderdaad geen zin had om Shelley onder ogen te komen. Andrea vindt het maar een rare situatie en geeft dit aan. Dat mag ik toch zelf bepalen?, geeft Franny geïrriteerd als reactie. Dat is toch gek?, gaat Andrea erop in. Franny snapt niet waarom dit gek is en legt nogmaals uit dat ze geen zin heeft in Shelley en daarom gekozen heeft terug naar haar huisje te gaan. Het lijkt erop dat Franny geen zin heeft in dit gesprek en loopt weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *