Andrea deelt haar bevindingen met Shelley

Andrea deelt haar bevindingen met Shelley

Andrea heeft net een gesprek gehad met Franny. Franny geeft aan dat Shelley hetzelfde doet en geen zin heeft in een confrontatie met haar. Wanneer Andrea het gesprek heeft afgerond, gaat zij naar Shelley toe om verslag uit te brengen. Ik heb het gevraagd, zegt de vrouwelijke bewoonster tegen Shelley. Andrea legt uit dat Franny geen zin heeft in Shelley en haar daarom ontloopt. Moet zij zelf weten, ik ben hier nog wel een tijdje,  geeft Shelley als reactie. Andrea raadt Shelley aan te gaan praten met Franny, maar hier lijkt Shelley geen zin in te hebben, zij is begonnen. Ik heb geen zin om hierover te praten. Daarmee lijkt het gesprek ten einde te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *