Andrea, Adriaan en Dylan krijgen een epoxy workshop

Andrea, Adriaan en Dylan krijgen een epoxy workshop

Dylan, Andrea en Adriaan staan te wachten voor de poort. Andrea wil graag een workshop voor het maken van meubels met epoxy volgen en heeft hiervoor mensen uitgenodigd. Wanneer Antyonette en Ted binnen komen worden ze verwelkomt in Utopia 2 en gaan snel met de bewoners naar boven om de workshop te starten. De bewoners wordt eerst uitleg gegeven over epoxy waarnaar het groepje direct zelf aan de slag gaan. Hoe zal de workshop bevallen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *