Gerrit en Franny hebben het plan om niet meer bij elkaar te gaan slapen

Gerrit en Franny hebben het plan om niet meer bij elkaar te gaan slapen

Gerrit en Franny hebben deze week een nachtje samen geslapen maar toch hebben zij besloten dit niet meer te doen. Daarom heeft Franny vannacht in haar eigen bed geslapen en ook Gerrit sliep zonder vrouw in zijn bed. Toch lijkt het erop dat de twee elkaar niet helemaal kunnen weerstaan, want wanneer Franny de dieren heeft verzorgd komt ze toch nog eventjes kijken in de Mongoolse tent bij Gerrit. Heb je lekker geslapen vraagt Franny terwijl ze bij Gerrit op bed gaat zitten. Gerrit geeft aan van wel en slaat een arm om haar heen. Wanneer Hiske wegloopt uit de tent vraagt Franny of ze bij Gerrit in bed mag liggen. Hier lijkt Gerrit geen problemen mee te hebben en samen liggen zij nog even te genieten van de rust.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *