Merel is boos omdat haar mede bewoners een workshop volgen één dag voor de Utopia 2 markt

Merel is boos omdat haar mede bewoners een workshop volgen één dag voor de Utopia 2 markt

Vandaag heeft Andrea mensen uitgenodigd om een workshop te geven in het maken van meubels van epoxy. Morgen is de Utopia 2 markt en het lijkt erop dat hier alle handen goed voor gebruikt kunnen worden. Merel kan er daarom niet bij met haar hoofd dat er vier bewoners een workshop gaan volgen, een dag voor de markt. Ik ben echt kwaad vertelt Merel aan Hiske en Jens. Merel wil graag haar kleding opvouwen en bedrukken voor de markt maar dit kan niet omdat het workshop momenteel plaatsvindt op de werkplek. Jens laat weten dat er nog veel andere mogelijkheden zijn om de kleding voor te bereiden en het niet anders is. Ik wist het niet, anders had ik fel geprotesteerd gaat Merel boos verder. Ik word echt gek nu benadrukt ze. Jens biedt aan Merel te helpen met haar kleding. Mijn bek valt elke keer opnieuw open hier vervolgt Merel terwijl ze boos wegloopt. Zal Merel op tijd haar kleding af hebben voor de markt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *