Merel doet een heftige uitspraak over de Utopia 2 markt

Merel doet een heftige uitspraak over de Utopia 2 markt

Hiske en Merel zijn druk met de voorbereidingen van de markt maar ze lijken allebei klaar te zijn hiermee. Vanmorgen is Merel al boos geworden omtrent de planning van de voorbereidingen en ook Hiske deelt dit gevoel nu. Ze mist spullen voor het bakken van de cake. Het is echt weer een zooitje zegt ze. Merel is het hiermee eens en ze doet een heftige uitspraak. Ik kap er op deze manier mee vertelt ze. Ze stikken maar in die markt. Dan maar geen markt benadrukt ze. Hiske geeft aan dat niet iedereen zich afzijdig houdt. Zullen de voorbereidingen op tijd klaar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *