Jessie en Hiske hebben ruzie over de indeling van de Utopia 2 markt

Jessie en Hiske hebben ruzie over de indeling van de Utopia 2 markt

Jessie en Hiske zijn zich druk aan het voorbereiden op de markt wanneer de indeling van het marktkraam ter sprake komt. Jessie vraagt aan Hiske hoe ze dit voor zich ziet, waarnaar er een discussie ontstaat. Hiske geeft aan alle stands door elkaar te willen zetten maar dit lijkt Jessie geen goed plan. Ga toch weg reageert Hiske boos tegen Jessie. Jessie probeert zijn standpunt vervolgens vast te houden. Hiske ergert zich er vooral aan dat alles op het laatste moment veranderd moet worden, terwijl er al een plan lag. Ik vind dit niet een heel chill gesprek geeft Jessie daarna aan. Hiske gaat er fel tegenin en ze geeft aan geen zin te hebben in een discussie. Boos loopt ze weg. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *